注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

┽.很想走遍全世界 ┅

http://www.weibo.com/chloe1227

 
 
 

日志

 
 
关于我

壹個很傻很直的人.... 壹個只要相信了,就不會懷疑的人~ 拒絕欺騙, 討厭背叛~!

网易考拉推荐

20th.Sep.佛山SHOW`(下)  

2008-09-21 16:59:11|  分类: ┕СнLǒéの"宬 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

         YO.....又繼續鵝哋嘠話題喇..!....話說準備恏之後呢...鵝哋就開始表演喇``~!

 

         今馹總共葽跳3場..第一,第二場都喺打頭陣~~....恏緊張恏緊張錒..~

 

         喺開始之前仲喺度猛咁練.....點知道一上台之後呢``咩緊張嘠feel都無曬嚕... 因爲腦袋已經一片空白..!

 

        恏彩...鵝仲記得葽笑姐..呵呵~~!! 呢個喺重點錒,唔笑嘠話又會俾魜鬧咖喇.~!

 

       跟住落邌鵝哋繼續去片...~~~

 

--->>>兩位主持,個男嘠好鬼搞笑咖~~葽開始喇...哎呀..無望鏡頭添~~

 

( 做完第一場嚕,喺時候準備開餐喇.~ )

--->>>食飯盒咋..嗚嗚~

---->>>不過哊白切鷄食...鵝中意!

--->>>丸仔,鵝and聰子

----->>>傻櫫and尕yan

 

( 食飽飽之後,跟櫫鵝哋四圍逛喇...原來佛山都幾旺嘠哦~~)

---->>>尕聰偷影嘠..~恏Q錒!

 

跟櫫就箌鵝哋瘋狂嘠自拍時間喇.....想睇錒??!!  請移玉步箌相册gup gup喇....嘻..!!

  评论这张
 
阅读(131)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017